Met de vroegere Kerstmarkten kon het Kerstcomité zijn werking bekostigen.

Met de huidige organisatie is dit echter niet meer mogelijk en zijn we op zoek naar alternatieven om onze dagelijkse werking te bekostigen.

1ste BOEKENMARKT IN ZAAL GRASDRIES ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2019 van 11 tot 17 uur

Op zaterdag 28 september 2019 had onze 1ste boekenmarkt plaats in zaal Grasdries. De opkomst was niet bijster groot, maar diegenen die het slechte weer toch trotseerden hebben onze organisatie goed ondersteund. 

We zijn ook onze gulle schenkers van boeken heel dankbaar. Dank zij hij hun hebben we heel veel boeken gekregen. 

Alle boeken zijn nog niet verkocht, maar we zijn wel van plan om het initiatief op de één of ander manier nog eens te herhalen. 

 

Kerstcafé over 35 jaar Kerstmarkt en Kerststallententoonstelling vrijdag 13 december 2019

Op zaterdag 23 november 2019 hadden we in zaal Grasdries een Kerstcafé gepland over onze 35- jarige werking. We hebben echter beslist om dit die dag niet te laten doorgaan. We laten nu het Kerstcafé doorgaan samen met Kerst op Den Driehoek en wel op vrijdag 13 december 2019 om 20 u. in zaal Drieheem. Inkom is gratis.

Op het Kerstcafé kan je foto’s en affiches van de voorbije Kerstmarkten bekijken. Je krijgt hier een nostalgische terugblik op onze 35-jarige werking. Alle medewerkers die ooit hebben meegeholpen worden hierop uitgenodigd, maar ook gewone sympathisanten van het Kerstcomité zijn van harte welkom.

Diezelfde avond gaat ook de 12de Winterwandeling van KWB-Driehoek plaats met start en aankomst in zaal Drieheem.