Met de vroegere Kerstmarkten kon het Kerstcomité zijn werking bekostigen.

Met de huidige organisatie is dit echter niet meer mogelijk en zijn we op zoek naar alternatieven om onze dagelijkse werking te betalen.

Daarom gaan we in de loop van 2019 minstens 2 evenementen organiseren.

1ste BOEKENMARKT IN ZAAL GRASDRIES ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2019 van 11 tot 17 uur

Op zaterdag 28 september 2019 wordt in zaal Grasdries te Brasschaat een boekenmarkt georganiseerd. Geïnteresseerde personen kunnen een standplaats huren om hun boeken te verkopen.

Ook het Kerstcomité zal een grote stand uitbaten met de verkoop van boeken aan zeer democratische prijzen. We zijn daarvoor op zoek naar gulle gevers van boeken. Wij kunnen die dan verkopen op de boekenmarkt. Zo kunnen wij onze dagelijkse werking, de organisatie van onze 36ste Kerststallententoonstelling en Kerst op den Driehoek bekostigen.

Mocht je nu al interesse hebben om boeken te geven: laat een seintje via info@kerstcomitebrasschaat.be en we kunnen afspreken wanneer je ze komt brengen.

Verdere informatie zal ook verspreid worden via de Brasschaatse Film.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Kerstcafé over 35 jaar Kerstmarkt en Kerststallententoonstelling

Op zaterdag 23 november 2019 houden we in zaal Grasdries een Kerstcafé over onze 35- jarige werking. De Kerstmarkt van Brasschaat-Driehoek is jarenlang een begrip geweest en daar willen we aandacht aan besteden. Op deze avond krijg je ook meer uitleg over de 36ste Internationale Kerststallententoonstelling en Kerst op den Driehoek van 2019. Geïnteresseerden kunnen die avond een overzicht krijgen van 35 jaar werking, historie, weetjes, inside-informatie en plannen voor 2019 en 2020.

Meer informatie wordt later nog meegedeeld.