ANNULATIE

Met heel veel spijt in ons hart melden we jullie dat we de 37ste Kerststallententoonstelling helaas moeten annuleren.

 

Na vrijdag 26 november voelden we de bui al hangen. Mochten we de tentoonstelling nog houden? Zo ja aan welke voorwaarden en als dat allemaal nog kon, zou er nog volk komen?

 

We hebben contact opgenomen met de gemeente en vooral met onze medewerkers of zij het nog zagen zitten om de tentoonstelling te organiseren. De meningen waren verdeeld. Sommigen vonden het beter om het (weeral) uit te stellen en sommigen wilden nog wel meewerken. Diegene die nog wilden meewerken hadden echter ook bedenkingen of er wel volk zou komen.

 

Vrijdag 10/12 en maandag 13/12 hadden we voorzien voor scholen, maar daar wisten we ondertussen van dat ze niet zouden komen door de moeilijke situaties in de scholen zelf. Enkel dan zoveel werk doen voor zaterdag en zondag (zonder de garantie dat er volk komt) leek ons teveel. Daarbij komt nog dat we ook aan de veiligheid van onze medewerkers moeten denken.

 

Het doet ons veel pijn, maar we denken dat het de beste oplossing is.

 

We blijven echter strijdvaardig en hopen dan volgend jaar toch de 37ste Kerststallententoonstelling te houden.

Twee jaar op rij niets kunnen organiseren heeft ook financiële gevolgen voor onze vzw.  Wil  je onze organisatie steunen dan kan je een kerstkaart bestellen via e-mail. Stuur een bericht naar info@kerstcomitebrasschaat.be met aanduiding van het aantal kerstkaarten dat je wenst + vermelding van naam en adres waar we de kaarten kunnen bezorgen. Je krijgt vervolgens een e-mail terug met vraag om betaling. Als we de betaling binnen hebben dan worden de kaarten bezorgd. Voor inwoners van Brasschaat steken we ze gratis in de bus en voor mensen buiten Brasschaat vragen we 1 euro verzendkosten.

We vragen 1 euro voor één kerstkaart, 4 euro voor 5 kaarten en 7 euro voor 10 kaarten. Zo kan je toch onze organisatie en medewerkers een steuntje in de rug geven om de volgende jaren door te gaan. Alvast bedankt!

Kerstkaart die wij verkopen

Wist je ook dat we via de Federatie van Vlaamse Kerststallenvrienden, trachten ‘DE KERSTSTAL” terug onder de aandacht te brengen, via erfgoed Vlaanderen? Zie hiervoor de facebookpagina ‘Leve de Kerststal’

Bent u ook geïnteresseerd in het kerstgebeuren, kerststallen enz. , bezoek dan zeker de onderstaande websites ook eens. Zeker de moeite waard! Facebook : “Leve de kerststal” http://www.kerststallenvrienden.be/