Dit jaar is er gratis toegang tot onze Kerststallententoonstelling. Ook de optredens op zaterdag 17/12/2022 en zondag 18/12/2022 zullen gratis zijn. Zo willen we laagdrempelig zijn zodat iedereen onze Kerst op den Driehoek kan bezoeken.

Wij huren voor onze organisatie de St.-Jozefkerk.  De tentoonstelling is enkel te bezichtigen tijdens het weekend maar voor opbouw en afbraak huren we de kerk voor ongeveer anderhalve week. Het Kerkfabriek heeft ons al verwittigd dat de kosten voor verwarming hoog kunnen oplopen. Iedereen wordt momenteel geconfronteerd met dit probleem. Toch willen we onze organisatie gratis aanbieden aan iedereen. Daarom een oproep voor sponsoring.

Heb je interesse voor sponsoring? Neem dan zeker contact op met ons. Voor het kleine bedrag van 50 euro kan je onze organisatie al heel wat helpen.

Of misschien kan je ons ook ondersteunen met materiaal dat je ter beschikking stelt. Broodjes, drank, kerstbomen, klein materiaal, zelfs tweedehandskaders voor onze affiches in de overzichtstentoonstelling zijn altijd welkom.

Neem daarvoor zeker contact met ons op via info@kerstcomitebrasschaat.be.

Wat kunnen we jullie aanbieden? Hieronder wordt jullie logo weergeven met een eventuele link naar jullie website. Voorts word je logo afgedrukt op onze affiches en flyers, die we in de loop van november en december in Brasschaat zullen verspreiden.